Loading
 • Slide

  Tuinbestrating

  Uw tuin is uw koesterplekje. Een oase van rust waar u het graag gezellig maakt. Een zonnig terras, een mooi tuinpad, een oprit waarop uw kinderen veilig kunnen spelen en uw auto netjes geparkeerd staat… Het zijn kleine dromen die Scheys Beton u helpt waar te maken.

  Ontdek Onze Tuinproducten

 • Slide

  Colusplit

  Het Colusplit gamma is een reeks van prachtige gevelstenen in gekloven uitvoering. Deze stenen worden na fabricage en het uithardingsproces doormidden gekloven. Het resultaat is een grillig natuurlijk breukvlak dat elke steen uniek maakt. Met deze stenen kiest u voor kwaliteit en schoonheid.

  Lees Verder Over Colusplit

 • Slide

  Stackton

  Eenvoudig, kostenefficiënt en ecologisch verantwoord droogstapelsysteem. Het gepatenteerde Stackton muursysteem is ontwikkeld om op een eenvoudige manier kwaliteitsvolle en duurzame keermuren evenals tuinmuren en omheiningen te realiseren.

  Ontdek Stackton

De referentie in beton

Vindt u net als ons dat beton een schitterend en veelzijdig materiaal is?

Ontdek dan snel het ruime aanbod hoogwaardige betonproducten van Scheys Beton, van ruwbouw tot tuinaanleg.

Kiest u voor Scheys Beton, dan kunt u rekenen op de flexibiliteit van een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Scheys Beton

Producten in de kijker

Beton: het is een prachtig materiaal. Een materiaal waarmee Scheys Beton op de meest uiteenlopende manieren werkt. U kan dan ook steeds rekenen op een productassortiment van topkwaliteit.

Stackton

Stackton

Met Stackton bieden wij u de ideale oplossing om allerlei niveauverschillen op te vangen. Het gepatenteerde Stackton droogstapelsysteem, waarmee u onbegrensd keermuren kan maken, is het ideale alternatief voor L-elementen en schanskorven. Ook tuinmuren, omheiningen, trappen, bloembakken, zitbankjes en barbecues zijn enkele van de vele mogelijkheden die u met Stackton kan realiseren.

Lees verder

 

Klinkers

Klinkers

Scheys Beton gebruikt zijn ervaring en technologiekennis om de ultieme klinker te maken. Voor ons gaat kwaliteit boven alles. Ook onze grondstoffen selecteren wij niet alleen op hun kwaliteit maar ook op hun ecologisch verantwoorde ontginning.

Lees verder

 

Colusplit

Colusplit

Met deze gekloven gevelstenen, gemaakt met de meest exclusieve natuursteengranulaten, zal uw woning nooit onopgemerkt blijven.

Lees verder

 

Bekijk alle downloads

U kan alle technische fiches en informatiebrochures online raadplegen. Download de specificaties van al onze producten.

Bekijk downloads

De beste service.

Scheys Beton is – en blijft – een familiebedrijf dat zich focust op service en kwaliteit. Het is meteen uw garantie op een snelle, efficiënte én flexibele dienstverlening. Aarzel niet ons toonpark te bezoeken waar u al onze materialen kan bekijken en wij u met professioneel advies verder helpen.

Over Scheys Beton

Nieuws & Case Studies

Post Title

Scheys Beton op Batibouw hal 5

 • Geschreven door Scheys Beton op woensdag 24 februari 2016
 • Nieuws

Ook dit jaar is Scheys Beton exposant op de bouwbeurs Batibouw van donderdag 25 februari tot en met zondag 06 maart.

Post Title

Scheys Beton lanceert Stackton

 • Geschreven door Scheys Beton op maandag 22 februari 2016
 • Nieuws

Stackton is een gepatenteerd droog stapelsysteem waarmee u op een eenvoudige manier muren, omheiningen en grondkeringen realiseert.

Post Title

Plaatsingtips voor Klinkers

 • Geschreven door Scheys Beton op maandag 1 februari 2016
 • Tips

Werkvoorbereiding

Maak of laat een ontwerp maken van uw tuin dat rekening houdt met alle technische beperkingen zoals te respecteren hoogtematen, hoogte waterkering van de woning, draaicirkel wagen, enz...
Controleer de stabiliteit van de ondergrond van de koffer, graaf minstens 20 cm plus de dikte van de bestrating diep. Graaf bij onvoldoende stabiliteit dieper tot U een voldoende stabiele ondergrond bekomt.
Controleer de vlakheid van de uitgegraven koffer zodat de funderingslagen een egale dikte hebben.
Zorg voor een voldoende drainage van de koffer zodat het water kan wegvloeien uit de koffer
Zorg voor een helling van 1 à 2% zodat U een goede afwatering bekomt.