Loading

Downloads

Onze brochures, technische fiches en andere downloads zijn beschikbaar op deze pagina.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u verdere info wenst te ontvangen.

Colusplit - Brochure

Het Colusplit gamma is een reeks van prachtige sierbetonstenen in gekloven uitvoering. Deze stenen worden na fabricage en het uithardings- proces doormidden gekloven. Het resultaat is een grillig natuurlijk breukvlak dat elke steen uniek maakt.
Met deze stenen kiest u voor kwaliteit en schoonheid.


Tuingids - Brochure 2018

Vindt u net als ons dat beton een schitterend en veelzijdig materiaal is? Ontdek dan snel het ruime aanbod hoogwaardige betonproducten van Scheys Beton, van ruwbouw tot tuinaanleg.


Magnum - Brochure 2019

Ontdek onze nieuwe kwalitatieve grootformaat Magnum en Magnum Plus tegels in gegoten beton


Colusplit - Labradorreeks (pdf)

De stenen zijn gefabriceerd op basis van 100% Labrador syenietgranulaten, quartszand, grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.


Colusplit - Diamantreeks (pdf)

De stenen zijn gefabriceerd op basis van 100% wit Noors marmer, wit zand, wit of
grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.


Colusplit - Marmerreeks (pdf)

De stenen zijn gefabriceerd op basis van 100% wit Spaans marmer, wit zand, wit of
grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.


Colusplit - Porfierreeks (pdf)

De stenen zijn gefabriceerd op basis van porfier, kwartszand grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.


Colusplit - Dunbedmetselmortel (pdf)

Silomur DBM SPS is een droge voorgemengde dunbedmetselmortel voor dunne metselvoegen (voegbreedte van 4 à 8 mm) bijzonder geschikt voor het vermetselen van gekloven betonstenen. De gebruiksklare mortel wordt in silo's op de werf gebracht en ter plaatse volautomatisch gemengd met water, volgens de gewenste hoeveelheid en vloeibaarheid.


Colusplit - Metselmortel (pdf)

Silomur 12/4 SPS is een droge voorgemengde metselmortel voor algemene toepassing in het bijzonder geschikt voor het vermetselen van weinig absorberende gekloven betonstenen. De gebruiksklare mortel wordt in silo's op de werf gebracht en ter plaatse volautomatisch gemengd met water, volgens de gewenste hoeveelheid en vloeibaarheid.


Colusplit - Voegmortel (pdf)

Joint'in is een droge voorgemengde waterwerende mortel voor het navoegen van gevelmetselwerk in gekloven betonsteen.
Joint'in is verkrijgbaar in een corresponderende kleur met de Colusplitsteen en in 18 standaardkleuren.


Wenst u meer informatie over onze projecten?

Contacteer ons