Loading

XXL tegels

Kwalitatieve gewapende grootformaattegels in gegoten beton.

Magnum tegels

De kleinste tegel van onze reeks XXL heeft een unieke oppervlaktestructuur. Hij is bijzonder aangenaam om blootvoets over te stappen en is tegelijkertijd antislip. Hierdoor is hij uitermate geschikt om rond zwembaden te plaatsen. Doordat de Magnum tegel gewapend is, kan hij ook zonder problemen geplaatst worden op tegeldragers.

Formaten
50 x 100 x 6
100 x 100 x 6

Klik hier voor de plaatsingsvoorschriften

  • Magnum tegel
  • Magnum tegel

 

Kleuren

Slide

Silver

 

Imperiale tegels

De zwaargewichten onder onze XXL tegels, dat zijn de Imperiale tegels. Deze tegels zijn uitermate geschikt om te plaatsen  op opritten, parking en (school)pleinen. Met andere woorden overal waar (occasioneel) zwaar verkeer over de tegels moet rijden. De mooi lichte afgeronde hoeken en de smalle voegen geven de Imperiale tegels hun strakke pasvorm en extra meerwaarde tegenover de klassieke industriële betontegels. De tegels zijn waterafstotend in de massa en kunnen, mits supplement, ook verkregen worden met een vuil- en waterafstotende coating.

Formaten
100 x 100 x 14
200 x 100 x 14

Klik hier voor plaatsingsvoorschriften.

  • Imperiale tegel
  • Imperiale tegel
  • Imperiale tegel

 

Kleuren

Slide

Silver

 

Imperiale Plus tegels

Een exclusiviteit van Scheys Beton, ontworpen voor onze klanten die iets meer willen. De Imperiale Plus tegels krijgen, mits een door ons ontwikkelde methode, een extra behandeling waardoor deze tegels een totaal ander en nog exclusiever uitzicht krijgen. Niet alleen krijgen deze tegels een soft finish antislip oppervlakte, maar de behandeling accentueert tevens de schoonheid van de hoogwaardige granulaten waarmee de Imperiale Plus tegels zijn opgebouwd. Uiteraard zijn deze tegels behandeld met een water- en vuilafstotende coating.

Formaten
100 x 100 x 14
200 x 100 x 14

De Imperiale Plus tegels kunnen zowel op opritten als terrassen, pleinen, en paden gebruikt worden. Hun soft finish antislip bovenzijde maakt ze niet enkel zeer kindvriendelijk en bijgevolg uitermate geschikt voor schoolpleinen, maar deze tegels lenen zich ook perfect voor ontwerpen waarin hellingen voorkomen, zo denken we maar aan hellingen voor rolstoelgebruikers. Eveneens is het mogelijk voor grotere projecten om deze tegels te verkrijgen in een door u gekozen kleur, waardoor uw project een nog exclusiever karakter krijgt.

Klik hier voor plaatsingsvoorschriften.

 

Souverain Plus tegels

De Souverain Plus tegel in ontworpen om de (tuin)architecten de volledige vrijheid te geven wat betreft de dimensionering van de tegels. De enige beperking waaraan men zich moet houden is dat de tegel een breedte van 50 cm of 100 cm heeft en een dikte van 6cm. De lengte van de tegel kan vrij gekozen worden. Je kan dus perfect de te plaatsen oppervlakte indelen zodat de tegels het best en mooist tot hun recht komen. Ook uitsparingen en schuine zijden, uitsparingen voor deksel kunnen perfect in de productie van de tegels voorzien worden..

Formaten
40 tot 300 x 50 x 6
40 tot 300 x 100 x 6

De Souverain tegels zijn enkel verkrijgbaar in Plus uitvoering. Ze zijn niet enkel naar vorm toe exclusief, maar ook het oppervlakteuitzicht straalt klasse uit. De tegels van de Souverain reeks hebben een andere afronding dan de Imperiale en Magnum, zo zijn deze in principe niet met elkaar combineerbaar.

Klik hier voor plaatsingsvoorschriften.

  • Souverain Plus
  • Souverain Plus
  • Imperiale Plus
  • Souverain Plus

 

Kleuren

Slide

Grey

Slide

Black

 

Wenst u meer informatie over onze XXL tegels?

Contacteer ons