Grondkeringen Stackton

Jarenlange ervaring en know-how, gecombineerd met een passie voor kwaliteit en innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van een eenvoudig, kostenefficiënt en ecologisch verantwoord droogstapelsysteem voor het bouwen van keerwanden, namelijk STACKTON. 

Stackton wit met bloembak

Eenvoudig

Het gepatenteerde Stackton stapelsysteem is ontwikkeld om op een eenvoudige manier kwaliteitsvolle en duurzame keerwanden evenals tuinmuren en omheiningen te realiseren. Het systeem is ideaal om hoogteverschillen of niveauverschillen op te vangen.

Bezoek onze Stackton website

Stackton zwart

Kostenefficiënt droog stapelsysteem

Het Stackton systeem blinkt uit in eenvoud : de blokken worden gestapeld zonder mortel, lijm, siliconen of andere verbindingsmiddelen. Het is daardoor bewezen dat Stackton het snelste bouwsysteem op de markt is om keerwanden op te bouwen.

 

Bezoek onze Stackton website

Kostenefficiënt droog stapelsysteem

Ecologisch verantwoord

Een Stackton grondkering is opgebouwd uit een blok, een verankeringsblok en een counterblok. Deze producten zijn op het einde van hun levenscyclus volledig recycleerbaar. Daarenboven kan een Stackton keerwand zonder problemen afgebroken worden en terug op een andere plaats gebouwd worden.
 

Bezoek onze Stackton website

 

Stackton Zilvergrijs

Voor meer informatie kan u onze Stackton website bezoeken

Bezoek onze Stackton website

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.